Loading logo gif

Beredskabsforanstaltninger Spanien træffer mod Det Forenede Kongeriges afgang fra Den Europæiske Union

ADMIN - 27th May 2019

Kongeligt lovdekret decreto-ley 5/2019, fra 1. marts.

Beredskabsforanstaltninger Spanien træffer mod Det Forenede Kongeriges afgang fra Den Europæiske Union featured image

Disse foranstaltninger vil være effektive, hvis Det Forenede Kongeriges afgang fra Den Europæiske Union sker uden en aftale. Disse foranstaltninger vil blive suspenderet af den spanske regering efter en periode på mindst to måneder efter dens ikrafttræden, hvis de kompetente britiske myndigheder ikke giver de fysiske eller juridiske personer med spansk nationalitet ligebehandling.

1.- ARBEJDS- OG HJEMMEREGULATION AF DE BRITISKE BORGERE OG FAMILIER:

For at undgå en uregelmæssighed hos britiske statsborgere, der er bosiddende i Spanien, kan de ikke have registreringscertificering og borgerfamiliekort fra Den Europæiske Union med forudgående afgang fra Det Forenede Kongerige og få det til at bede om det inden for en 21-måneders periode siden afgang fra Det Forenede Kongerige fra Den Europæiske Union uden en aftale.

Indtil denne dato vil registreringscertifikaterne og familiekortene stadig være gyldige, mens de ikke erstattes af de nye dokumenter, og deres ophold i Spanien vil stadig være lovligt.

2. - SOCIAL SIKKERHED:

Regeringen forventer, at Spanien i en 21-måneders periode fra Det Forenede Kongeriges afgang fra Den Europæiske Union vil fortsætte med at give sundhedspleje på samme vilkår og med de samme betingelser, som Det Forenede Kongeriges afgang fra Den Europæiske Union har givet , så længe Det Forenede Kongerige garanterer de samme betingelser for spansk i Det Forenede Kongerige.

De sendte sundhedskortkort er stadig gyldige.

3. - BRITISK DRIVER & Rsquo; S-LICENS

Det britiske kørekort har en overgangsperiode på 9 måneder, efter denne periode vil de udstedte kørekort fra de britiske myndigheder blive anvendt på de spanske regler, og så ville det være muligt for os at udveksle det for en spansk, indtil der ikke er en bilateral aftale om begge lande. Til udveksling skal de britiske borgere have spansk opholdstilladelse.

Det er vigtigt at huske, Brexit vil ske efter en ny udvidelse, næste 31. oktober 2019, alle britiske kunder, der køber et nyt hjem og registrerer det med dato før 31. oktober 2019, har 21 måneder fra datoen Det Forenede Kongerige trækker sig tilbage fra Den Europæiske Union for at være bosiddende i Spanien.

Antonio Legaz Morales

Advokat