Loading logo gif

Ejendomsformidling

PALS solicitors in spain service - Ejendomsformidling Pic

Udsigten til at købe et hus i Spanien er altid spændende, men processen kommer med en masse stress, som nogle potentielle investorer kan have svært ved at klare.

For det første er det en udfordring at finde en pålidelig engelsktalende og dedikeret ejendomsadvokat i enhver region i Spanien. At finde et informeret, professionelt og pålideligt team, som du kan samarbejde med og stole på din investering, er endnu vanskeligere. Det er her, PALS Solicitor kommer ind.

Hos os er din søgning efter en problemfri, svindelfri og hurtig ejendomsinvestering i Spanien kommet til en strålende afslutning. Vi er et af Spaniens førende ejendomsformidlingsselskaber, der har specialiseret sig i at hjælpe ejendomsinvestorer med at navigere med succes gennem alle de juridiske og tilbageværende vanskeligheder, der karakteriserer processen med køb og salg af ejendomme i Spanien.

Bliv involveret i en gennemsigtig og glat sejlende tilgang til Spaniens ejendomsmarked

Hos PALS Solicitor er vores mission drevet af en krystalklar vision, der fokuserer på, hvordan lovgivningen om spansk ejendomsinvestering udføres nøjagtigt af de involverede parter, og hvilke af de stive etiske koder, der skal overholdes.

Vores ultimative mål som et anerkendt advokatfirma er at skabe et fuldstændigt gennemsigtigt og pålideligt ejendomsmarked drevet af acceptabel og højt værdsat praksis, samtidig med at vi beskytter vores kunder og deres aktiver.

HVORFOR VÆLGE VORES TRANSPORTPROCESS, NÅR DU KØBER ET HJEM I SPANIEN?

At købe en ejendom er ikke som at købe varer fra købmanden. Processen kræver professionalisme, lovlighed og proceduremæssig tilgang. Desuden skal du overveje dine kærees interesse og sikkerhed. For eksempel vil du sikre dig, at den ejendom, du vælger, er perfekt til din familie og den livsstil, du havde lyst til og værdsat. Disse garanteres du KUN af PALS Solicitor formidlingsproces.

Vi har arbejdet med formidling af ejendom i mere end to årtier og har kultiveret og implementeret en skræddersyet proces, der passer til de forskellige behov hos vores uvurderlige kunder.

Vi forstår, at forskellen i sprog og det gældende retssystem kan forhindre dig i at træffe informerede og juridisk acceptable beslutninger. Men det er netop derfor, vi er her & mdash; for at beskytte dine interesser og sikre din ro i sindet under processen. Vores jordnære, meget erfarne spanske advokater til formidling af ejendom hos PALS hjælper dig med at udforske alle mulige juridiske veje, der vil legitimere din erhvervelse af ejendom, og styrer dig også væk fra potentielle juridiske smuthuller og faldgruber, der kan koste dig betydelige økonomiske tab eller nægter dig retten til at nå dine mål.

Vores gennemsigtige og stive forskning kombineret med vores pålidelige valideringsproces garanterer, at du vil blive guidet til at træffe de rigtige beslutninger på hvert trin i din ejendomsinvestering.

Book en konsultation

Privat (ejendom) købekontrakt

Inden du underskriver nogen dokumenter, vil vores juridiske team af ejendomsmæglere undersøge kontrakten for dig. Vi vil forklare vilkårene og betingelserne for dig på et klart sprog og rådgive dig om, hvorvidt det ville være i din bedste interesse at underskrive dokumentet eller ej.

Fullmagtstjeneste / repræsentation

Hvorfor skal du selv gennemgå stresset med at købe din ejendom i Spanien, når vi kan hjælpe dig?

Mange kunder drager fordel af vores & quot; fuldmagt & quot; som giver os mulighed for at repræsentere dig og gennemføre købsprocessen på dine vegne. Dette dokument er tilgængeligt mod et ekstra gebyr.

Sikring af dit NIE-nummer

I Spanien repræsenterer NIE det skattemæssige identifikationsnummer, du skal have, før du foretager en finansiel transaktion. Mens du hurtigt kan få din NIE på enhver spansk politistation, kan vi spare dig for stress ved at få det til dig.

Opret en spansk bankkonto

For at købe ejendom med succes i Spanien skal du åbne en spansk bankkonto. Du behøver ikke at gøre dette selv. Vi kan påtage dig denne opgave for dig og besvare de spørgsmål, du måtte have angående processen med din fuldmagt.

Sikring af due diligence

Vores professionelle foretager en grundig eftersøgning af den pågældende ejendom og sikrer, at du køber en sikker og lovlig titel. Vi sørger også for, at dine interesser er beskyttet.

Vi er forpligtet til at bekræfte og meddele dig, at din nye ejendom er købt uden huller / tidligere gæld. Vi vil også identificere og gøre dig bekendt med aktuelle eller potentielle problemer vedrørende overtrædelser af ejendomsbygning, husejere og alle mulige problemer. Vores mange års pleje og due diligence vil sikre, at dit køb af ejendom er helt fri for alle problemer.

Afslutning af dit ejendomskøb

Vores eksperter vil gå til Notaren og tjekke gerningerne; så vil vi underskrive og vidne på dine vegne. Det er vigtigt at besøge Notarius publicus, der er en lov, der er professionelt udpeget til at verificere og bekræfte ejendomens juridiske status samt køberens og sælgerens identitet. Mens du ikke behøver at være til stede personligt, kan vi altid sørge for, at du følger med os, hvis du ønsker det.

Skatter og gebyrer

Vores eksperter beregner alle dine skyldige skatter og gebyrer; foretag derefter alle nødvendige betalinger på dine vegne.

Registrering af gerninger i tingbogen

I det øjeblik vi er færdig med at hjælpe med at købe din ejendom, går vi til tinglysningskontoret, hvor skøden vil blive registreret på dine vegne som en måde at bevise, at du nu er den nye og eksklusive juridiske ejer af den pågældende ejendom. < / p>

Tjenester & amp; Hjælpeprogrammer

Efter færdiggørelsen af ??ejendommen overføres alle forsyningsselskaber, såsom elektricitet, vand, gas, byrådsafgift og ejerne, korrekt til dit navn, så du kan begynde at nyde ejendommen med det samme.

Beskatning i Spanien

Når du har købt din ejendom, skal du være opmærksom på dine skatteforpligtelser i Spanien. Vi hjælper dig med dette.

Planlægning af arv

Et smart skridt at tage efter at have købt din ejendom i Spanien er at begynde at planlægge dine modtagere & # 39; ret til at arve ejendommen. Det vil tjene som en beskyttelse og forhindre uforudsete omstændigheder i fremtiden.

Vi prioriterer din ejendomsinvestering Fred i sindet i Spanien

Vi vælger vores partnere omhyggeligt og holder nøje øje med detaljer for at sikre, at alle juridiske krav og forpligtelser er dækket, så du kan have fuld tillid til gennemsigtigheden og retfærdigheden i din aftale.

Vi værdsætter vores klients interesse og beskytter dig mod alle former for unødig fordel fra og fra skruppelløse personer og firmaer i løbet af din formidling af ejendom.

Vil du have det bedste til din investering? & nbsp; Book en konsultation , og lad & # 39 ; s tale!

SÆLGE ET HUS I SPANIEN: HVORFOR EJENDOMSEJERE FORETRÆKKER VORES BEFORDRINGSPROCESS?

Ser du frem til at sælge en eller flere ejendomme i Spanien? Vi tilbyder lignende faser, deler en lignende bekymring og tilbyder den samme juridiske ekspertise og professionalisme som i vores berømte ejendomskøbsproces.

Vores juridiske team og ejendomsadministrationsteam med formidlende advokater er klar til at levere og sikre en retfærdig salgsproces uden forudsætninger om omkostninger og procedurer, samtidig med at der fjernes huller og fejl begået af tredjemand.

Vores advokater til formidling af ejendom anvender deres juridiske visdom for at beskytte din interesse og beskytte dig mod ethvert potentielt juridisk hul, der kan fratage dig muligheden for at nå dit mål for salg af ejendom i Spanien.

Vi vil ikke kun have dig til at føle dig sikker i alle aspekter af dit ejendomssalg i Spanien, men vi giver dig også ro i sindet som angivet nedenfor.

Hvad kan vi forvente af vores ejendomssalgsproces i Spanien

Følgende er nogle retningslinjer, der kendetegner vores salgsproces for boliger i Spanien:

Gæld og lempelser

Vi fastlægger omhyggeligt ethvert potentielt ansvar, der er knyttet til den pågældende ejendom, og aftaler med banken eller en sådan finansiel institution om at annullere eventuelle udestående prioritetslån.

Forberedelse af notar

Vi træffer ordentlige og rettidige arrangementer for en jævn underskrivelse af de offentlige gerninger på notarens kontor.

Afslutning

Hvis vi får fuldmagt, fortsætter vores advokater til formidling af ejendom til Notarius kontor og underskriver alt relevant dokument på dine vegne. Men hvis du ønsker det, kan vi ledsage og give dig hjælp, inklusive oversættelser.

Ved at bruge vores fuldmagt kan vi hjælpe dig med at overføre dine aktiver, fratræde fakturering af forbrugsvarer i nøje overensstemmelse med dine instruktioner.

Du kan give os fuldmagt ved at besøge enhver notar i Spanien eller blot besøge en lokal notar i dit land / nærmest dit nærmeste sted, hvilket vil bede os om at sende alle de nødvendige formularer, som du kan udfylde og indsende.

Du har ikke råd til at gå glip af en sådan strålende mulighed. For flere forespørgsler, brug kontaktformularen nedenfor for at nå os til en indledende, uforpligtende samtale.

Skatbetalinger

Vores skattejurister beregner og konsoliderer alle dine udestående skattebetalinger, der er knyttet til ejendommen og salget.

3% tilbageholdelse: IKKE RESIDENT SALG

Vi hjælper dig med at få tilbage 3% i tilbageholdelsesgebyrer.

Bankkonto

Hvis det er nødvendigt, lukker vi bekvemt din spanske bankkonto ved hjælp af fuldmagt-dokumentet mod et ekstra gebyr.

HVORDAN FUNGERER DU AT ARBEJDE MED PALS SOLICITORS?

Du er helt garanteret og vil føle dig beroliget med, at jobbet udføres effektivt og korrekt under hele processen.

Din erhvervelse / salg af ejendom vil ske i yderste god tro og mest tydeligt og gennemsigtigt.

Vi tilbyder en fuldstændig fleksibel ejendomsformidlingstjeneste, der giver køberen nok tid til at nå alle fastsatte mål.

Du vil blive beskyttet mod alle usete tab og uønskede aftaler med den enkelhed og forståelse, der styrer vores transaktionsproces.

Til enhver tid er du garanteret at have et team af professionelle og erfarne ejendomsmæglere og rådgivere, der vil være der for at guide og hjælpe dig hele vejen.

HVORDAN GØR VORES PROFESSIONELLE EJENDOMSSALIER & amp; TEAM, FÅ DIG TIL DIN EJENDOMSKØB / SÆLDESTINATION?

Hos PALS Solicitors fungerer vi som et team af kvalificerede juridiske fagfolk og eksperter inden for fast ejendom med mange års professionel service inden for formidling af ejendom.

Vi har to kontorer i Murcia-regionen i Spanien, Puerto de Mazarron & amp; La Manga, men har stærke ejendomsforbindelser spredt over hele Spaniens regioner. Vi hjælper konstant internationale købere med deres køb af ejendomme i Spanien og sikrer, at processen er afsluttet.

Vores er en omfattende ejendomsformidlingstjeneste, der garanterer dig et 100% problem uden køb og salg af køb / salg. På PALS vil et dedikeret team af engelsktalende advokater være til stede for at tjene din interesse og hjælpe dig med:

  • Gennemfør alle søgninger
  • Vurdering og løsning af eventuelle udestående juridiske problemer i forbindelse med ejendommen
  • Handle professionelt og direkte med advokaterne og andre repræsentanter for den anden part
  • Arranger og foretag udveksling af vitale dokumenter / kontrakter
  • Arranger og administrer færdiggørelsen

Som sådan, fra det øjeblik du overdrager vores team din formidling af ejendom i Spanien, tager du i sidste ende de konkrete skridt, der vil sikre, at du opfylder og opfylder dine juridiske og skattemæssige forpligtelser som krævet af spanske love, regler og forskrifter. Uanset dine behov vil vores professionelle og erfarne team af ejendomsmæglere hjælpe dig med at realisere dine drømme med succes.

SØGNING EFTER EJENDOMSLEDEN LOVGIVER I nærheden af ??dig?

Leder du efter et dedikeret og pålideligt team af formidling af ejendom, der kan hjælpe dig med at købe hjem eller forretning i Spanien? Du er nu i gode hænder. Du kan nu læne dig tilbage, slappe af og overbevisende se frem til den næste fase af din ejendomskøb, idet du ved, at vores kvalificerede og erfarne advokater effektivt håndterer dit ejendomskøb.

Vi er:

  • Meget erfaren & amp; betroet
  • Flersprogede / engelsktalende advokater
  • Førende advokater for formidling af ejendom i Murcia med omfattende lokal viden og udbredt ejendomsforbindelse i hele Spanien
  • At tilbyde gratis, uforpligtende konsultation Det er tid til at realisere dine ejendomsformidlingsdrømme i Spanien.

Brug nedenstående formular og kontakt os for uovertruffen rådgivningstjeneste i Spanien.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ejendomsformidling från PALS

Boka ett samråd Gå tillbaka till Tjänster